Vind hier jullie

Kinder-Eetcoach

Turnhout Merksplas Weelde

Ellen Nuyens

Stabroek

Eline Huybrechts

Ham Heusden Zolder

Loran Vangenechten

Izegem

Marissa Defoort

Herk-de -Stad Lummen

Eliane Vanlangenaeker

Hooglede Lichtervelde

Delphine Desmedt

Nieuwerkerken

Catleen Coteur

Tielt

Eva Lauwers

Hooglede Lichtervelde

Lieselot Bousson

Online consultaties

Geen Kinder-eetcoach bij jullie in de regio? Wij begeleiden dagelijks online.

Een Kinder-eetcoach van Hip & Healthy

Onze eetcoaches zijn niet zomaar coaches, ze zijn allen gediplomeerde diëtisten of gewichtsconsulenten. Deze deskundigen hebben uitgebreide kennis van leefstijl, gezonde voeding en optimale balans.

Onze Kinder-eetcoaches is het verplicht nog een stap verder te zetten in het leveren van hoogwaardige zorg. Onze “Hip & Healthy Academy” is speciaal ontworpen voor diëtisten en gewichtsconsulenten die hun passie voor kindervoeding willen vergroten. Hier leren ze nog meer over de nuances van de juiste voeding voor kinderen en jongeren. Onze opleiding stelt onze coaches in staat om zich te specialiseren in op maat gemaakte begeleiding voor elk gezin en om kinderen te ondersteunen bij het ontwikkelen van een positief zelfbeeld en doorzettingsvermogen.

Na het succesvol afronden van onze opleiding hebben onze coaches het privilege om zichzelf “Hip & Healthy Kinder-eetcoach” te noemen. Dit label symboliseert hun toewijding aan het welzijn van kinderen en hun families. Met passie en professionaliteit streven onze coaches ernaar om jou en je kind te helpen bij het vinden van evenwicht en vertrouwen op het pad naar een gezonde toekomst.

We begrijpen dat elke situatie uniek is, daarom bieden we gepersonaliseerde begeleiding die is afgestemd op de behoeften van jouw gezin. Samen werken we aan het opbouwen van gezonde gewoonten en het vergroten van het zelfvertrouwen van je kind, zodat ze met volle kracht kunnen groeien en bloeien.

Bij Hip & Healthy zijn we er om je te ondersteunen en te inspireren op deze belangrijke reis. Samen creëren we een liefdevolle en voedzame omgeving waarin jouw kind zich optimaal kan ontwikkelen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen bij het bouwen aan een stralende en gezonde toekomst voor je kind.

Hip & Healthy team eetcoach belgie 2022 banner

Contact of vragen?
Wij kijken naar u uit!

Stuur ons uw vraag of bericht

Voedingsadviescentrum voor Jeugd & Gezin | Kritische eters | ARFID | Afvallen voor kinderen en jongeren zonder dieet.

Hoofdkantoor
Lekker Pûh!!! Hip & Healthy
Hoogenboomlaan 11A | 4325DD | Renesse | Nederland
Telefoon: +31 6 47678304
Heb je vragen? 
Email: info@lekkerpuh.net

KVK nummer: 24399097
Vestigingsnr.: 000012487945

 

Toestemmingsformulier voor ouders en kinderen.

Uitleg over onze omgang met jullie persoonlijke gegevens.