Hip & Healthy eetcoach worden

Een eigen bedrijf met collega's

Stel je voor dat je onderdeel uitmaakt van een professioneel team dat al succesvol opereert als “Lekker Pûh!!!” in Nederland en als “Hip & Healthy” in België. Dit betekent niet alleen dat je kunt bouwen op een stevige basis van expertise en ervaring, maar ook dat je de kans hebt om deel uit te maken van een gemeenschap van gelijkgestemde professionals die dezelfde passie delen voor het bevorderen van een gezonde levensstijl bij kinderen.

Bij Hip & Healthy België draait alles om kinderen en hun welzijn. We zoeken enthousiaste diëtisten en voedingsdeskundigen die graag met kinderen willen werken, hen willen inspireren en begeleiden op hun reis naar een gezondere toekomst. Het is een kans om je te specialiseren in een gebied dat een blijvende impact heeft, terwijl je tegelijkertijd de vrijheid hebt om als zelfstandige professional te opereren.

  1. Professioneel Team: Je wordt lid van een professioneel team dat al actief is onder de naam “Lekker Pûh!!!” in Nederland en als “Hip & Healthy” in België. Dit betekent dat je kunt profiteren van de ervaring en expertise van een gevestigde organisatie.

  2. Kindergericht Werk: Hip & Healthy België is specifiek op zoek naar diëtisten of voedingsdeskundigen die graag met kinderen werken. Dit biedt een unieke kans om je te specialiseren in kindervoeding en -gezondheid.

  3. Zelfstandigheid: Je hebt de mogelijkheid om als zelfstandige diëtist of voedingsdeskundige te werken. Dit betekent dat je je eigen praktijk kunt opzetten en je eigen cliënten kunt bedienen.

  4. Ondersteuning en Training: Je krijgt toegang tot trainingen en ondersteuning van het Hip & Healthy-team. Dit kan bestaan uit professionele ontwikkeling, marketingondersteuning en andere middelen om je te helpen succesvol te zijn in je rol.

  5. Netwerk van Collega’s: Je wordt onderdeel van een netwerk van gelijkgestemde professionals die zich richten op kindervoeding en -gezondheid. Dit kan waardevolle kansen bieden voor samenwerking en kennisuitwisseling.

  6. Merkbekendheid: Hip & Healthy heeft al bekendheid in België en Nederland. Door onder deze vlag te werken, kun je profiteren van de merkbekendheid en het vertrouwen dat al is opgebouwd bij ouders en verzorgers.

  7. Flexibiliteit: Je hebt de vrijheid om je eigen werkschema en praktijklocatie te bepalen, waardoor je je werk kunt afstemmen op je persoonlijke behoeften en voorkeuren.

  8. Mogelijkheid tot Groei: Hip & Healthy België kan groeimogelijkheden bieden naarmate de organisatie zich verder ontwikkelt en uitbreidt.

ellen_nuyens

Hip & Healthy België is altijd op zoek naar zelfstandige voedingsdeskundigen die graag met kinderen werken. Heb je behoefte aan alle voordelen en te genieten van een professioneel team?
Neem dan voor meer info vrijblijvend contact op met Ellen Nuyens.
Wij kijken naar je uit!

Ja, ik wil graag informatie

Voedingsadviescentrum voor Jeugd & Gezin | Kritische eters | ARFID | Afvallen voor kinderen en jongeren zonder dieet.

Hoofdkantoor
Lekker Pûh!!! Hip & Healthy
Hoogenboomlaan 11A | 4325DD | Renesse | Nederland
Telefoon: +31 6 47678304
Heb je vragen? 
Email: info@lekkerpuh.net

KVK nummer: 24399097
Vestigingsnr.: 000012487945

 

Toestemmingsformulier voor ouders en kinderen.

Uitleg over onze omgang met jullie persoonlijke gegevens.