Voorwoord door het

Hip & Healthy Team

In Nederland heeft Hip & Healthy een andere naam; Lekker Pûh!!! Daarom vertellen de kinderen hieronder soms ook over Lekker Pûh!!! in de mooie ervaringen.
Ellen Nuyens
Team manager België
Dank jullie wel voor jullie mooie verhaal. Ik weet dat jullie hiermee veel andere kinderen helpen.

Dit is Jerome, een van onze kanjers! Hij heeft heel hard gewerkt en is nu al bijna 10 kg kwijt in 5 maanden tijd. We zijn supertrots op Jerome, zijn ouders en onze Kindereetcoach Mariëlle Vergouwe regio Albrandswaard!

Berichtje van de mama van Jerome:
“Lieve Marielle we zijn zo blij dat we bij jou en Lekker Pûh!!! terecht gekomen zijn. Jerome heeft echt alle vertrouwen in jou en daarom gaat ’t zo goed. Je geeft alle informatie en adviezen op zo’n manier dat hij er altijd weer door gemotiveerd wordt.
Dank zij jou hebben wij ons vrolijke kind van een paar jaar geleden weer terug. Tot snel weer ❤❤”

Ik vind dat ik iemand anders ben geworden.

Als ik over mezelf nadenk, denk ik aan twee meisjes. Een meisje vóór Hip & Healthy -Lekker Puh!!! die niets lustte, niets durfde en werd gepest.

En een meisje ná Hip & Healthy die alles durft, die veel en gezond eet en die zich niet zomaar laat pesten. Ik kan veel meer dan ik dacht. Elke morgen word ik blij wakker. Soms kan ik het niet geloven!

Volgens Ingrid heb ik het toch echt zelf gedaan, samen met mijn ouders.

Hallo ik ben Jameley,
Ik ben bij Lekker Pûh!!! Nijmegen, waar Lindsey Langenhof om te groeien naar een gezond gewicht.
Mama vond dat ik te flink was en wilde daarom samen met mij opzoek naar hulp. Ikzelf vond niet dat ik te zwaar was en had ook geen zin om naar Lekker Pûh!!! te gaan. Toch ben ik samen met mama gegaan. In het begin had ik er geen zin in en was ik boos op mama maar toen ik er eenmaal was vond ik het toch wel heel leuk!
Toen ik zelf ook zag dat van kleding maat 152 naar 128/134 ben gegaan werd ik zo gemotiveerd dat ik zelfs geen zin meer had in veel koekjes en snoepjes.  Ik kies nu liever voor groenten en fruit! En een keer in de week mag ik nog iets van de 4 P’s,  deze staan voor Pannekoek, Patat, Pizza, Poffertjes. Op vrijdag eet ik dan altijd lekker frietjes bij oma en opa. In de zomer maakte ik met mama altijd lekker fruit ijs en soms vind ik het ook lekker om van spa rood en light ranja sinas te maken. Ik ben zo trots op mama  en oma die me zo goed hebben geholpen. Zonder hun weet ik niet of het me was gelukt. Maar natuurlijk ben ik ook heel trots op mezelf!
Doordat ik gegroeid ben naar mijn gezonde gewicht heb ik ook veel meer zelfvertrouwen gekregen waardoor ik weet dat mijn grote droom; solo dansen, ook gaat uitkomen! Het dansen gaat nu veel makkelijker omdat ik zo veel van mijn koekjesbuik kwijt ben.
Ik ben zo blij dat ik naar Lekker Pûh!!! ben gegaan dat ik dit ook vertel tegen andere kinderen.

Veel liefs Jameley

3 jaar geleden wilde Daniël een fitte buschauffeur worden en sportiever. Inmiddels gaat hij om de dag naar de sportschool en is zijn doel bijgesteld naar marinier. Zoveel discipline en doorzettingsvermogen. Ik zeg: GESCHIKT!

Thumbs up voor deze Lekker Puh!!! topper Daniël !!!

Nog meer ervaringen

Ouders over Hip & Healthy

Net dat beetje meer weten over eten heeft ons een gezond gewicht gebracht.”

Vader van Sem 

Kinderen over Hip & Healthy

“Als ik over mezelf nadenk, denk ik aan twee meisjes. Een meisje vóór Hip & Healthy die niets lustte, niets durfde en werd gepest.” en…

Elise

Tieners over Hip & Healthy

Een tijdje geleden werd ik nog gepest en nagekeken. Nu vind ik het best een beetje stom dat iedereen mij sooo knap vindt.

Jessy