3 jaar geleden wilde Daniël een fitte buschauffeur worden en sportiever. Inmiddels gaat hij om de dag naar de sportschool en is zijn doel bijgesteld naar marinier. Zoveel discipline en doorzettingsvermogen. Ik zeg: GESCHIKT!

Thumbs up voor deze Lekker Puh!!! topper Daniël !!!

Voorwoord door het

Hip & Healthy Team

In Nederland heeft Hip & Healthy een andere naam; Lekker Pûh!!! Daarom vertellen de kinderen hieronder soms ook over Lekker Pûh!!! in de mooie ervaringen.
Ellen Nuyens
Team manager België
Dank jullie wel voor jullie mooie verhaal. Ik weet dat jullie hiermee veel andere kinderen helpen.

Toen we belden voor de eerste afspraak bij Ingrid van Lekker Pûh!!! dacht ik eigenlijk van te voren dat het niets voor mij zou zijn. Mijn moeder dacht dit ook omdat ze verwachtte dat ik heel erg zou moeten doorzetten. We gingen het gewoon proberen, maar we wisten zeker dat ik eigenlijk zou moeten lijnen. En bij Lekker Pûh!!! mag je niet lijnen! Dit vond ik raar en ik dacht dat het ‘lekker zonder dieet’ niet waar was, maar alleen een soort reclame. Maar het is wel waar. Ik eet gewoon wat ik lust. Het was helemaal niet zo moeilijk. Het was en is nog steeds heel leuk en ik ben zomaar op gezond gewicht gekomen. Met het bewegen had ik wel even moeite in het begin, want ik had niet altijd zin om naar buiten te gaan.
Een paar maanden geleden werd ik nog gepest en nagekeken. Nu vind ik het best een beetje stom dat iedereen tegen me praat en iedereen mij sooo knap vindt. In de klas vind ik het wel fijn. En in de brugklas na de zomer heb ik helemaal zin. Ik ben heel zelfverzekerd en ik ben blij met wie ik ben.

Hoi allemaal,
Ik ben Pleun en begonnen bij Lekker Pûh!!!. Ik was te zwaar en had al meerdere dingetjes samen met mijn ouders geprobeerd om op een gezonder gewicht te komen, maar dit werkte voor ons  niet. Uiteindelijk zijn we gaan zoeken op internet en kwamen we van alles tegen waar we niks mee konden. Tot we ergens toevallig  Lekker Pûh!!! tegenkwamen. De naam vonden wij erg leuk en sprak ons aan. We keken meteen op de site en hebben alles heel aandachtig gelezen en bekeken. Jeetje wat leuk…  en die foto’s voor en na… bijna niet te geloven We hebben dan ook meteen de volgende dag contact opgenomen met onze coach Lindsey.

Hallo, ik ben Estelle.
En ik ben naar Hip & Healthy Coaching gekomen omdat ik niet lekker in mijn vel zat en te zwaar was. Nu ben ik afgevallen en zit ik lekkerder in mijn vel.

Super bedankt!