Het zijn de kleine aanpassingen die het grote verschil maken.
Wij helpen bij het zoeken naar jullie eigen oplossing op weg naar het gezonde gewicht.

Het ontstaan van

Hip and healthy

Hip and Healthy is onder de naam Lekker Pûh!!! in 1999 door Ingrid Viergever-Stieber opgericht. Zij startte in dat jaar met het geven van advies aan ouders van kinderen met overgewicht in Nederland.

Nu zoveel jaren later bestaat het Hip and Healthy team uit een hechte groep kinder-eetcoaches in Nederland, Zwitserland en België.

De mensen achter

Hip and healthy

Onze organisatie bestaat uit een hecht team van zeer gemotiveerde professionals. Openheid, respect en wederzijds vertrouwen vormen de basis voor het overbrengen van de methode. Een Hip & Healthy eetcoach is de vertrouwenspersoon van het gezin. Ze wordt ondersteund door onze eigen jeugdarts en andere teamleden in binnen en buitenland én ze volgt jaarlijks de nascholing.

De boeken van

Hip and healthy Lekker Pûh!!!

Wilt u samen met uw kind een gezond eetpatroon ontwikkelen en het eventuele overgewicht van uw kind aanpakken? En wilt u dit doen zonder dieet, zonder gevaar voor de gezondheid en zonder medische bemoeienissen? Dan zijn de Lekker Puh!!! – Hip & Healthy Methode en bijbehorende boeken de  oplossing om op heldere wijze een gezond gewicht voor uw kind te bereiken.

Geschreven door Ingrid Viergever-Stieber

Recepten

voor ieder moment